OM DV SOLUTIONS

Om DV Solutions

DV Solutions er stiftet af Danni V. Larsen med henblik på, at supportere virksomheder og kuratorer i forbindelse med erhvervsmæssige konkurser. Jeg har mange års erfaring med erhvervsmæssige konkurser og større oprydningsopgaver. Ligeledes er jeg certificeret til, at må indsamle og rådgive i alle former for affald.

Når jeg arbejder sammen med et insolvensteam, er det vigtigt for mig, at jeg du aldrig er i tvivl om, at jeg er jeres mand. Tillid, forståelse og dialog vil altid være grundsten i samarbejdet med mig.

Min evne til at bevare det store overblik kombineret med et stærkt netværk, medvirker til, at jeg hurtigt kan finde en relevant og god løsning for dig. Jeg arbejder i hele landet, og har gode samarbejdsaftaler når det kommer til både mandskab og transport.

Ydermere har DV Solutions 3000 kvm. lager i Kolding.

Kontakt mig endelig for en snak omkring mulighederne for et samarbejde.

CASES

Her kan du læse mere omkring de opgaver som jeg har været involveret i. Hvis du har nogle spørgsmål til dette så er du velkommen til at give mig et kald eller sende mig en email via kontakt formen.

Close Bitnami banner
Bitnami